Brioşe din făină de ovăz, cu stafide şi curmale
Desert / 21.08.2015

Ingrediente

o cană şi jumătate cu făină de ovăz
1/4 cană cu seminţe de in măcinate
1/2 linguriţă praf de copt
1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu
puţină sare
1/4 cană cu iaurt grecesc
2 linguri cu miere de albine
1 ou
1/2 linguriţă cu scorţişoară
1/4 cană cu lapte
2 linguri cu ulei de măsline
stafide şi curmale.

Mod de preparare

Se încinge în prealabil cuptorul.
Se amestecă ingredientele uscate, după care se adaugă pe rând celelalte ingrediente şi se amestecă bine toată compoziţia. La final se integrează stafidele şi curmalele.
Se toarnă câte două linguri în formele pentru copt şi se lasă la cuptor aproximativ o jumătate de oră.

  • ZuZzzu, miercuri, 02.09.2015 16:04
    ....

    le-am facut, doar ca am inlocuit faina de ovaz cu faina obisnuita si au iesit foarte bune :) vi le recomand cu placere, sunt foarte bune dimineata cu ceai sau seara cand te uiti la film si vrei sa rontai ceva :D:D:D

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro