Cel mai bun cheesecake fără coacere cu banane și budincă
Desert / 25.10.2017

Ingrediente

450 de grame de cremă de brânză
1 ceașcă cu smântână grasă lichidă
3/4 ceașcă cu zahăr
un plic cu budincă instant de vanilie
1 ceașcă și jumătate cu lapte
biscuiți graham
puțin unt
felii de banană
biscuiți de vanilie pentru ornat
 

Mod de preparare

Biscuiții graham se fărâmițează în robot, după care se amestecă cu untul topit. Se pun într-o forma rotundă pentru tort și se presează bine blatul.
Crema de brânză se bate cu mixerul, după care se adaugă zahărul și smântâna lichidă, mixând bine până când se dizolvă zahărul.
Într-un bol separat se amestecă budinca instant cu lapte până când capătă o consistență cremoasă. Se toarnă peste crema de brânză și se amestecă împreună.
Se toarnă jumătate din cantitatea de cremă peste blatul din biscuiți, se ornează cu rondele de banană și biscuiți cu vanilie, după care se toarnă al doilea strat de cremă. 
Se lasă la frigider timp de 6 ore, după care se servește cu frișcă. 
 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro