Cea mai simplă rețetă de fasole bătută
Aperitive / 01.11.2017

Ingrediente

2 conserve cu boabe de fasole
1 cățel de usturoi
2 linguri cu ulei de măsline
sare
piper negru, proaspăt măcinat
cimbru proaspăt sau uscat
1 ceapă, tăiată mărunt
1 linguriță cu boia ( de preferat afumată)
3-4 linguri cu bulion 
2-3 linguri cu ulei

Mod de preparare

În cazul în care vrei o variantă rapidă și simplă pentru a obține o fasole bătută delicioasă poți să apelezi la boabele din conserve care sunt gata fierte. Acest lucru va scurta procesul de înmuiere peste noapte a fasolei și fierberea ei în mai multe ape.
Pune în robotul de bucătărie boabele de fasole, 1 cățel de usturoi, uleiul de măsline, sare, piper, cimbru, puțină apă din conservă și mixeaxă până când obții o pastă cremoasă.
Ceapa se călește în ulei, iar apoi se adaugă boiaua afumată și bulionul. 
Se combina fasolea cu amestecul de ceapă caramelizată pentru a obține cea mai simplă rețetă de fasole bătută. 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro