Budincă de amarant cu miere şi lămâie
Desert / 04.05.2012

Ingrediente

1/2 cană amarant
1 cană cu lapte vegetal
coajă de lămâie
miere de albine
ghimbir pudră, după gust.

Mod de preparare

Pune laptele la fiert împreună cu coaja de lămâie şi amarantul. Se lasă cratiţa la foc mic şi cu capac.
După aproximativ 20 de minute, după ce amarantul a absorbit apa, se ia de pe foc şi se lasă la răcit.
Când budinca este călduţă se amestecă mierea de albine şi pudra de ghimbir.

Foto: http://healthfoodlover.com

  • Luminita, miercuri, 19.09.2012 19:13
    Budincă de amarant cu miere şi lămâie

    Amarantul este o pseudocereala folosita pe la noi pt. Stir

  • anonim, miercuri, 06.06.2012 19:49
    ???

    ce este amarantul?adica nu am mai auzit de el pana acum

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro