Tartă cu castane
Aperitive / 16.11.2011

Ingrediente

1 blat de tartă
50 g de unt
4 buc. praz
cimbru, sare, piper
350 ml smântână dulce
3 ouă întregi
2 gălbenuşuri
250 g de castane

Mod de preparare

Foaia pentru tartă se aşează într-o tavă tapetată cu făină. Prazul tăiat rndele fine se căleşte în unt, pentru ca mai apoi să se condimenteze cu sale, piper şi cimbru. Peste prazul călit se pun castanele care, în prealabil, au fost coapte sau fierte şi toată această compoziţie se aşează peste foaie.
În continuare, ouălele se bat, se amestecă bine cu smântână, se pun sarea şi piperul şi se toartă, la rândul lor peste praz.

La final, tava se introduce în cuptorul încins, unde se ţine circa 30 de minute.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro