Ingrediente
Pentru crustă:
- 1 cană biscuiţi digestivi mărunţiţi
- 4 limguri de unt
- 1/4 linguriţă de ghimbir răzuit
- 1 linguriţă miere de albine (opţional).
Pentru cremă:
- 2 căni piure de dovleac copt
- 4 linguri de unt
- 2 pachete de cremă de brânză sau brânză de casă
- 1 linguriţă esenţă de vanilie
- 1 linguriţă scorţişoară
- 1 linguriţă ghimbir răzuit
- 1/4 linguriţă sare de mare
- 1/2 cană zahăr pudră.
Mod de preparare
1. Untul se topeşte şi se combină cu biscuiţii digestivi, ghimbirul răzuit şi mierea de albine. Se pune crusta într-o tavă cu pereţi detaşabili şi se presează cu ajutorul unui pahar. Se dă la cuptorul încins timp de 7 minute.
2. Crema de brânză şi untul se amestecă cu mixerul, după care se încorporează piureul de dovleac şi condimentele.
3. La final se adaugă zahărul pudră şi sarea de mare.
4. Se aşază peste crusta răcită, se acoperă cu folie alimentară şi se lasă la frigider 6 ore.
Credit foto: http://www.simplebites.net
Buna, am citit reteta, imi place recomandarea doresc sa-o fac. Insa unitatile de masura oferite pt. mine par neclare, de ex. la Branza-crema - 2 pachete de cate grame fiecare? (ce inseamna in gramaj 2 pachete,din cunostinta ta?) Sa fie oare in parti egale canile cu crema-dovleac si cele cu branza? M-as bucura sa primesc un raspuns, caci doresc sa fac aceasta reteta, imi plac emult, ca toate recomandarile anterioare. Mult succes si cat mai multe "dezvaluiri sanatoase". Ely, 18.12.2015/1.26pm
naspa sunt ingrediente foarte scumpe