
Rosii umplute cu icre si peste afumat
Ingrediente
Rosii: 4 Macrou afumat: un sfert Salata de icre: 300 gr Patrunjel si marar: cateva fire
Mod de preparare
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
FF BUN ICRE , AVEM GATA FACUTE , IN ROMANIA , MACROU AFUMAT ESTE ... SE POATE FACE FF REPEDE SHI USHOR SE POATE PUNE PE RONDELE DE CASTRAVETZI VERZI SAU PE FELII DE ARDEI FRAS PESHTELE SHI ICRELE MELE PREFERATE , SAUNT DE ,,HRING,,SAU TROTA , (asha se zice in Italia la pastrav , TROTA ) MANAC , SI NU MA SATUR . EU CRED CA LA ACEST APERITIV NU CONTEAZA CE PESHTE SE PUNE , SI CE ICRA EU SANT TULCEANCA ,MANANC ICRA DE SHTIUCA , ASHA CRUDA ..CU FIRCULITZA SAU PE PAINE ..,NEPREPARATE SANT FF HRANITOARE , USHOARE , SHI CU FF MULTA VITAMINA . NUMAI BINE RODICA , RE,ITALIA