File de peste cu legume
Mancaruri / 14.03.2013

Ingrediente

Rosii: 1-2 Ulei de masline: 2-3 linguri Morcov: 1 File de pangasius: 700-800 gr Ceapa: 1 Ardei gras portocaliu: 1 Lamaie: 1 Mazare: 4-5 linguri Sare si piper: dupa gust Condimente pt peste: 1-2 lingurite

Mod de preparare

Pestele se condimenteaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor. Se adauga mazarea Bonduelle. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fasii, iar rosia felii. Toate legumele impreuna cu cateva felii de lamaie, se aseaza in tava, alaturi de peste. Se sareaza, se pipereaza, se mai adauga condimente de peste, dupa preferinte si se stropesc cu ulei, dupa care se da tava la cuptor pentru 20-30 min. Pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro