Placinta cu spanac
Aperitive / 23.01.2013

Ingrediente

Ingrediente
500 gr spanac ( spalat bine si alegeti doar frunzele )
3 foi de placinta
150 gr brinza
o ceapa ( tocata marunt )
sare ,ulei
Sosul
3 oua
o jumatate de pahar de ulei
200 gr de iaurt
un virf de sare

Mod de preparare

Mod de preparare
Intr-o craticioara sau tava de teflon , puneti putin ulei , adaugati apoi ceapa si o caliti pina capata o culoare aurie .
Adaugati spanacul , si il tineti pe foc pina se trage toata apa. dupa aceea il luati de pe foc, adaugati si brinza . Daca este calup o dati prin razatoare sau o maruntiti cu mina.
Sosul : ouale ,iaurtul , uleiul si sarea se amesteca cu ajutorul mixerului pina se obtine un sos uniform .
Asamblare :
Ungeti o tava cu unt si asezati 2 foi incepand de la jumatatea tavii,una intr-o parte iar una in cealalta parte - sa ramana suficienta foaie pe margine pentru a inveli ultimul strat - putin incretite ,ungem cu sos, apoi punem o parte din compozitia de spanac ,punem iar sos ,foaie incretita bine ,sos,spanac,sos invelim cu marginile primelor foi punem sosul ramas putin susan si coacem .

Timp de preparare:
30 minute minute

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro