Hummus cu leurda
Aperitive / 05.04.2013

Ingrediente

2 cutii naut fiert 1 lamaie 100 g susan Ulei masline 1 legatura leurda 3-4 rosii uscate Sare

Mod de preparare

Mai intai se pregateste o pasta din susan: se pun semintele de susan la prakit intr-o tigaie nonaderenta, apoi se mixeaza cu un blender (sau cu robotul de bucatarie) si se adauga putin ulei de masline. Dup ace pasta devine cremoasa si omogena este gata. Intre timp, nautul se fierbe putin in apa; se scurge apoi de apa, se adauga pasta de susan, leurda tocata si putin ulei de masline. Se mixeaza cu un blender pana se obtine o pasta fina. Daca este nevoie se mai adauga ulei de masline, iar la final se potriveste de gust cu sare si suc de lamaie. Hummusul se serveste decorat cu rosii uscate in ulei de masline.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro