Fajitas cu pui
Aperitive / 12.06.2017

Ingrediente

2 bucăţi de piept de pui
o ceapă mare
1/2 ardei roşu
1/2 ardei verde
100 ml ulei de măsline
sos mexican
lipii
un plic cu condimente

Mod de preparare

Se taie fâşii pieptul de pui şi legumele. Toară ulei de măsline într-o tigaie, pune-o pe foc şi prăjeşte carnea de pui, iar când aceasta începe să capete o culoare aurie, adaugă fâşiile de ceapă. După ce s-a rumenit ceapa, pune şi bucăţile de ardei roşu. După 5 minute, pune şi ardeiul verde în tigaie.
Căleşte amestecul la foc iute, astfel încât toate legumele să fie rumenite, presară plicul cu condimente şi amestecă timp de un minut, apoi ia tigaia de pe foc.
Unge lipiile cu sosul mexican şi umple-le cu mixul de legume. După aceea le rulezi, iar fajitas sunt gata.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro