Ingrediente
1 cana bors 1 cana apa minerala 1 cana faina 1/2 cana ulei 1 praf de sare 1 pliculet de zahar vanilat 1/2 cana zahar UMPLUTURA 250 gr branza tofu 2 legaturi ceapa verde 1 legatura marar 2 linguri margarina vegetala
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele si se bat bine (cu telul, cu mixerul) pana se obtine o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Daca totusi compozitia e prea groasa, se mai adauga, putin cate putin, apa minerala. La clatitele de post, lipsa oului face ca foaia sa se rupa usor, de aceea se fac putin mai groase !!! Le-am prajit in tigaia speciala de clatite ( care nu lipeste ) , le-am rumenit frumos pe ambele parti . Ceapa verde si mararul se toaca marunt , se amesteca cu branza si margarina bine , pana devine o pasta , cu care umplem clatitele . Le-am servit calde cu felii de rosie si castravete . POFTA BUNA !!!