Branza cu verdeturi
Aperitive / 17.07.2009

Mod de preparare

Se prepara usor si rezista la frigider doua-trei zile. Este excelenta la masa de dimineata, dar si pentru pachetelul de la serviciu.

Ingrediente: 300 grame urda (sau telemea noua de vaca), 50 grame unt, o legatura de marar, patru ramurele de tarhon, patru-cinci fire de menta proaspata, frunzele de la o legatura de ceapa verde foarte tanara, sare, piper, ulei
Preparare:
-        Spala si scurge foarte bine verdeturile si foile de ceapa. Taie-le cat se poate de fin.
-        Amesteca urda cu unt. Daca folosesti telemea de vaca, sfarama branza cu o furculita. La telemea, nu mai este nevoie de unt.
-        Amesteca urda sau telemeaua foarte bine maruntita cu sare, piper si doua-trei linguri de ulei. Omogenizeaza bine.
-        Adauga toate ierburile si amesteca.
-        Pune totul intr-un bol si pastreaza-l la rece acoperit cu o folie de plastic.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro