Top 5 calități și 1 defect al zodiei tale
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este atras de noutate. Ca oricine curios din naștere, un nativ Gemeni adevărat nu urmează zicala conform căreia curioșii mor repede și învață tot ce poate din orice situație nouă, este interesat de lucruri unice și cunoscute de foarte puțini oameni. Și încearcă orice produs nou care apare pe piață.

Curioși. Curiozitatea lor merge mână în mână cu atracția pentru noutate, pur și simplu nu se pot opri la lucruri convenționale și vor să învețe din ce în ce mai multe.

Sociabili. Merg la multe petreceri și se integrează ușor în orice grup, motiv pentru care au mulți prieteni.

Creativ. Lucrează mereu la un proiect revoluționar și au o înclinație pentru artă. De asemenea, ies ușor din situații problematice dând dovadă de creativitate.

Săritori.
Oricine are nevoie de ajutor poate apela cu încredere la Gemeni pentru că va fi gata în orice moment să ajute pe cineva într-o situație mai grea. Nici nu trebuie să li se spună nimic pentru că au un simț foarte dezvoltat și sar de îndată ce văd că cineva este trist sau are nevoie de bani.

Greu de cucerit. Din cauza naturii lor complexe, sunt mai greu de cucerit, dar asta îi ajută să nu se aleagă cu inima zdrobită după fiecare eșec sentimental.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro