Top 5 calități și 1 defect al zodiei tale
Rac (22 iunie - 21 iulie)

Iubitor. Dacă ar trebui ales un cuvânt pentru a defini Racii, acesta ar fi "iubitori". Se atașează rapid de oricine și nu se sfiesc să-și arate dragostea.

Precauți. Chiar dacă se îndrăgostesc repede, au grijă să-și ia măsuri de precauție, în primul rând află lucruri esențiale despre persoana în cauză, pentru a fi siguri că nu au dat peste vreun infractor și abia apoi își deschid sufletul.

Grijulii. Chiar și când sunt mici, dau dovadă de o fire extraordinară când la grădiniță se asigură ca cei din grupa mică să nu traverseze neregulat strada și să nu se rănească în groapa de nisip, iar când sunt mai mari se asigură că cei dragi își iau pastilele la timp și mănâncă corespunzător.

Intuitivi.
Putem spune chiar că au o intuiție uriașă atunci când înțeleg intențiile fiecărei persoane noi pe care o întâlnesc și când prima impresie nu îi înșală niciodată.

Protector. Își protejează întotdeauna prietenii de lucruri rele și de bârfe și vor întotdeauna să facă primul pas într-o lume necunoscută, ca nu cumva oamenii cu care sunt să nu aibă probleme pe drum.

Nehotărâți. Singurul lor defect ar fi că le este greu să decidă ce vor să facă cu viața lor. Din moment ce sunt mai preocupați să aibă grijă de cei din jur, uită că măcar din când în când trebuie să se pună pe primul loc.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro