Top 5 calități și 1 defect al zodiei tale
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Diplomată. Există două modalități principale de a rezolva o dispută: prin forță sau prin diplomație. Nu orice dispută trebuie rezolvată doar prin luptă, iar diplomația poate fi folosită pentru a obține un avantaj strategic și a găsi o soluție.

Grațioasă.
Grația este calitatea de a fi elegant, de a avea bun gust și de a face totul cu moderație, cu rafinament și stil, iar Balanța este cea mai bună la asta.

Frumoasă. Balanțele au un caracter foarte amabil, nu supără pe nimeni și se comportă frumos chiar și cu ultima persoană.

Iubitoare. Uneori sunt sufocant de iubitoare, chiar dacă nu vor să rănească pe nimeni, ajung să-și arate dragostea în mijlocul străzii și asta îi deranjează pe mulți.

Fermecătoare. Indiferent de defectele pe care le au, nimeni nu poate fi supărat pe ei din cauza farmecului lor irezistibil. Fără să depună niciun efort, sunt pe placul tuturor și au o eleganță înnăscută.

Nehotărâte. Ceea ce nu este foarte bine pentru cei născuți în Balanță este că le este greu să se decidă în orice, de la lucruri minore, cum ar fi ce culoare să poarte noua bluză, până la decizii mai importante, cum ar fi când să se căsătorească. Până la urmă o fac, dar de multe ori este deja prea târziu și nu se mai pot bucura de decizia bună pe care au luat-o.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro