Top 5 calități și 1 defect al zodiei tale
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Perspicacitatea. Nativii acestei zodii sunt înzestrați cu o minte ascuțită, pătrunzătoare, care sunt capabili să prindă și să înțeleagă ce scapă majorității, au o minte ascuțită și sunt ageri.

Senzualitate. Taurii nu sunt nici cei mai frumoși oameni, nici cei mai deștepți, nici cei mai simpatici, dar au acel ceva care îi farmecă ușor pe cei din jur.

Încăpățânare.
Puterea ciudată de a face unele lucruri neimportante cu grijă, frenezie, încăpățânare, de parcă viața ar depinde de ele, asta înseamnă să trăiești, un citat în care se regăsesc complet Taurii.

Optimismul. Optimismul este descoperit individual și, prin urmare, nu poate fi dat omului ca o noțiune sau ca o simplă lecție. Omul însuși trebuie să arate optimismul din ființa lui, fără să-și fluture conștient un zâmbet de protocol pe buze, iar Taurii fac asta foarte bine.

Îngăduință.
Acești oameni au o atitudine indulgentă față de greșeli.

Gelozia.
Gelozia este o emoție umană normală și mulți oameni o simt în doze mici de-a lungul vieții. Puțină gelozie nu rănește pe nimeni, în cel mai rău caz te poți simți rușinat pentru un astfel de sentiment. Problema începe dacă ești unul dintre ghinioniștii care sunt mistuiți de gelozie. Dacă nu înveți să o controlezi, îți va distruge relația și îți va face viața un calvar.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro