Horoscopul lunii februarie. Există câteva oportunități bune pentru Leii care caută împăcare
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Conform previziunilor astrale din această lună, mai trebuie să înveți câte ceva despre viața ta și scopul ei înainte de a face pasul cel mare cu partenerul/a de viață. Te-ai putea simți puțin blocat/ă, deoarece planurile tale de a trece la ceva serios ar putea să nu se potrivească cu planurile partenerului/ei tîu/tale.

Dacă ești singur/ă, februarie facilitează întâlnirile romantice. Totuși, dacă vrei să te căsătorești, luna aceasta nu este pentru tine.

Dacă ești căsătorit/ă deja, un plan romantic va ajunge să fie anulat, aducându-ți astfel destulă tristețe. Nu sunt probleme în cuplu, ci intervin alte chestiuni externe care se pun în calea voastră.

Bani


Mintea ta nu încetează să-și facă griji pentru bani. Dar, astrele îți sugerează să faci un pas înapoi și să iei o pauză de la acest subiect/sector.

Revizuiește-ți investițiile anterioare. Asigură-te că găsești acel capat liber, care a cauzat probleme în viața ta recent.

Investițiile pe termen scurt vor fi bune numai în cea de-a doua jumătate a lunii februarie. Trebuie să îți folosești cât mai bine timpul și să îți investești banii în locuri în care crezi că se vor potrivi ție și vieții tale în cel mai bun mod posibil.

De asemenea, dacă ești nepăsător/oare privitor la banii tăi, astrele îți sugerează să renunți la acea atitudine de urgență. Să primești sfaturi și sugestii de la cineva care are deja o idee mai bună despre asta te va ajuta enorm.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro