Horoscopul lunii februarie. Există câteva oportunități bune pentru Leii care caută împăcare
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Situația dintre tine și iubit/ă este destul de încordată în ultima vreme? Ei bine, luna aceasta, lucrurile vor fi în favoarea ta. Te-ai putea împăca cu partenerul/a, indiferent de natura relației voastre.

Dacă ești singur/ă, vei găsi pe cineva compatibil cu tine. Nu numai că ai șanse mari de a te implica într-o relație grozavă, dar aceasta poate fi și pe termen lung, finalizându-se cu o căsătorie.

Dacă ești căsătorit/ă deja, poți primi vești bune. Soțul/soția vine cu o surpriză mare, mare de tot!

Bani

Banii vor veni la tine prin toate căile și din toate direcțiile în luna februarie.

Conform astrelor, planurile tale de tranzacționare vor avea succes. Afacerile vor înflori și ți se va recunoaște valoarea.

De asemenea, vei găsi o modalitate neobișnuită de a face bani. Investițiile făcute în această lună te vor ajuta enorm. Probleme legate de proprietăți vor fi rezolvate. Nu numai asta, dar dacă dorești să cumperi orice proprietate, februarie va acționa ca o binecuvântare pentru tine.

Cu toate acestea, asigură-te că nu cumperi sau comercializezi bijuterii, deoarece acest lucru ți-ar putea afecta bugetul. De asemenea, fii atent/ă în prezența oamenilor care sunt invidioși pe prosperitatea ta. S-ar putea să pară că îți vor binele, dar te vor răni sau înșela atunci când vor găsi o oportunitate.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro