Horoscopul lunii februarie. Există câteva oportunități bune pentru Leii care caută împăcare
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Este timpul să te detașezi de tot ce este negativ și să faci loc unor noi relații. Conform previziunilor astrale, dacă ești cu cineva, trebuie să ceri spațiu pentru tine însuți/însăți și să regândești relația cu partenerul/a.

Dacă ești singur/ă, ai șanse să găsești persoana potrivită pentru căsătorie. Dar, există riscul ca aceasta să aibă o altă față decât cea pe care ți-o arată. Prin urmare, testează-o cu răbdare și vezi ce vrea de la tine și de la o relație în general.

Dacă ești căsătorit/ă, atmosfera din sânul familiei va fi grozavă. Vei petrece clipe minunate, departe de stresul și tensiunea cu care te-ai cam obișnuit. Acest lucru te va ajuta să construiești o legătură mai bună cu partenerul/a de viață.

Bani

Astrele prevestesc că s-ar putea să greșești dacă îți dai banii pe mâna altora și ai încredere în ei. Prin urmare, gândește-te de două ori înainte de a face acest lucru. Sectorul tău financiar va înflori, dar numai cu direcția și gândirea corectă.

Investițiile tale îți vor aduce profit, dar pentru ca asta să se întâmple, trebuie să te concentrezi bine și să planifici bine. Este un moment potrivit să pui ceva bani deoparte.

Dacă împrumuturile ți-au dat cele mai mari bătăi de cap în ultima vreme, astrele spun că se va rezolva dacă îți liniștești și limpezești mintea.

Singurele cheltuieli neprevăzute ar putea avea legătură cu sănătatea. Dar nimic serios nu va fi acolo.

În concluzie, nu trebuie să îți faci griji, dar trebuie să ai în vedere să economisești bani încă de la începutul lunii februarie.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro