Horoscopul lunii februarie. Există câteva oportunități bune pentru Leii care caută împăcare
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Februarie va fi o lună bună pentru tine în ceea ce privește relațiile de dragoste. Unii dintre voi vă veți implica într-o relație grozavă.

Vei fi fericit/ă petrecând timp de calitate cu partenerul/a de viață. Astrele îți oferă bucurie și fericire în relația ta. Cu toate acestea, atât tu, cât și partenerul/a de viață aveți nevoie și de libertate și, din fericire, v-o oferiți reciproc, lucru care te fac să te simți confortabil.

Ultima săptămână a lunii februarie cere răbdare în relație. Acest lucru ajută la evitarea greșelilor care reduc disputele inutile.

S-ar putea să primești o propunere de la fostul/fosta tău/ta, care te poate face fericit/ă și liniștit/ă.

Bani

În prima săptămână a lunii vei putea face unele economii dacă îți planifici corect banii. Poți primi ajutor și de la prieteni. Mai mult cheltuieli se fac probabil pentru haine și evenimente.

Astrele recomandă o analiză minuțioasă înainte de a face investiții în afaceri.

În a doua și a treia săptămână a acestei luni nu ar trebui să iei nicio decizie fără să te gândești bine. Există o șansă de a pleca în străinătate, lucru care îți poate aduce ceva cheltuieli în plus.

De asemenea, pot exista unele pierderi în ceea ce privește proprietățile. Drept urmare, nu te îngropa în datorii, cel mult poți obține ajutor de la un prieten pentru a scăpa de datorii și, astfel, lucrurile se vor îmbunătăți încet.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro