Supă de spanac: Porţia de primăvară
Supe si ciorbe / 26.03.2017

Ingrediente

450 g spanac
2 linguri făină
250 ml supă de legume
2 linguri unt
1 praf curcuma
1 tulpină de praz
2 cartofi
1 căţel usturoi
1 litru lapte
sare
piper

Mod de preparare

Topeşte untul în oala în care vei face supa, apoi toacă prazul şi usturoiul, toarnă rondelele în oală şi presară praful de curcuma. Laşi oala pe foc timp de cinci minute şi adaugi sare, făină şi cartofii tăiaţi cuburi. Toarnă supa de legume şi laptele şi lasă la fiert, apoi mixează amestecul cu cartofii fierţi.
Pune din nou pe foc supa, adaugă puţin lapte şi pune spanacul în zeamă. Lasă pe foc până când clocoteşte bine, apoi adaugă sare şi piper după gust. Se poate servi cu puţină smântână deasupra.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro