Supă de mazăre cu bacon
Supe si ciorbe / 07.11.2016

Ingrediente

400 g mazăre
4 felii de bacon
crutoane
1 morcov
1 ceapă
1 ardei gras
2 linguri de ulei
3-4 fire de pătrunjel
sare
piper
 

Mod de preparare

Pune mazărea în apă cu sare şi las-o să fiarbă 8-10 minute. Curăţă şi taie mărunt ceapa, morcovul şi ardeiul. Căleşte ceapa în ulei şi adaugă morcovul şi ardeiul, apoi fierbe legumele la foc potrivit. După ce a fiert şi mazărea, separat, scoate-o din apă şi strecoar-o, după care o pui în supa de legume şi adaugi sare şi piper. Când supa este fiartă, adaugă bacon. Se serveşte cu crutoane şi puţin pătrunjel mărunţit, presărat deasupra.
 

  • Paul, duminică, 06.11.2016 22:27
    Mmmmm

    Arata bine. Trebuie sa o incerc si eu sa vad cum imi iese.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro