Supă-cremă de roşii
Mod de preparare
În plin sezonul roşiilor, te poţi bucura de o supă delicioasă, care poate fi consumată şi rece. În numai jumătate de oră obţii o supă perfectă!Ingrediente:
- 1 kilogram de roşii bine coapte
- 1 ceaşcă cu ceapă tocată
- 2 căţei de usturoi
- 1/2 ceaşcă cu morcov tocat
- 1/4 ţelină tocată mărunt
- 1 linguriţă cu sare
- 1/2 linguriţă cu cimbru mărunţit
- 1/2 linguriţă piper negru
Preparare:
Încinge uleiul, căleşte ceapa şi usturoiul.
Adaugă morcovii şi ţelina. Lasă pe foc încă 10 minute, amestecând frecvent. Adaugă o jumătate de cească cu apă, dacă este necesar.
Adaugă toate ingredientele şi acoperă cu apă.
Lasă la fiert încă 20 de minute, amestecând frecvent.
Multe dintre retete nu sunt complete.Multi dintre noi nu stim sa gatim de aceea voi ne aratati cateva retete,dar fara folos...urat site...
Rosiile se oparesc putin, se curata de pielita si se taie cuburi.
Despre rosii nu se spune nimic la modul de preparare..pentru cineva fara experienta la gatit..este O problema..