Supă-cremă de roşii
Supe si ciorbe / 12.07.2011

Mod de preparare

În plin sezonul roşiilor, te poţi bucura de o supă delicioasă, care poate fi consumată şi  rece. În numai jumătate de oră obţii o supă perfectă!

Ingrediente:


- 1 kilogram de roşii bine coapte
- 1 ceaşcă cu ceapă tocată
- 2 căţei de usturoi
- 1/2 ceaşcă cu morcov tocat
- 1/4 ţelină tocată mărunt
- 1 linguriţă cu sare
- 1/2 linguriţă cu cimbru mărunţit
- 1/2 linguriţă piper negru

Preparare:


Încinge uleiul, căleşte ceapa şi usturoiul.
Adaugă morcovii şi ţelina. Lasă pe foc încă 10 minute, amestecând frecvent. Adaugă o jumătate de cească cu apă, dacă este necesar.
Adaugă toate ingredientele şi acoperă cu apă.
Lasă la fiert încă 20 de minute, amestecând frecvent.
  • Mihaela, miercuri, 05.10.2011 15:40
    retete incomplete

    Multe dintre retete nu sunt complete.Multi dintre noi nu stim sa gatim de aceea voi ne aratati cateva retete,dar fara folos...urat site...

  • dzuza, marţi, 12.07.2011 21:59
    rosiile

    Rosiile se oparesc putin, se curata de pielita si se taie cuburi.

  • Tot eu, marţi, 12.07.2011 19:05
    nedumerire

    Despre rosii nu se spune nimic la modul de preparare..pentru cineva fara experienta la gatit..este O problema..

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro