Supa crema de ciuperci
Supe si ciorbe / 12.04.2013

Ingrediente

2 morcovi, 500 g ciuperci, 1 patrunjel radacina, 1 buc. telina mica, 1 buc. ceapa mica 2 buc. cartofi potriviti 1 lingurita pasta de tomate o legatura de patrunjel verde un varf lingurita sare un varf lingurita de piper

Mod de preparare

Se curata legumele si se splala bine, apoi se taie in bucati si pun la fiert intr-un vas cu 3 litri de apa.Se adauga si ciupercile, spalate bine si taiate si lingurita de pasta de tomate.. Se adauga putina sare si piper si se lasa sa fiarba bine. Cand toate sunt fierte, se scot din apa in care au fiert , strecuranu-se si se dau prin blender, obtinandu-se o pasta. Se subtiaza - adaugande-se treptat apa in care au fiert si se mai pune la foc mic sa mai dea cateva clocote, potrivinde-se de sare si piper. Se toaca patrunjelul verde si se adauga in supa -crema obtinuta.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro