Ciorba de salata verde
Supe si ciorbe / 25.02.2013

Ingrediente

Salata verde 3-4 capatani, 3-4 catei de usturoi, 1l lapte, 2-3 linguri faina,ulei, 1 ceapa.

Mod de preparare

Salata se spala si se rupe sau se taie mai marunt.In oala in care vrem sa facem ciorba punem ulei la incins.Apoi punem ceapa taiata marunt si cand s-a calit ceapa adugam 2-3 linguri de faina.Adaugam salata si amestecam bine .Salata se va cali putin si va scadea.Adaugam apa cat sa acopere salata si o lasam sa fiarba.Cand salata este fiarta punem sare dupa gust si laptele. Lasam sa fiarba si cu laptele.Avem grija sa mestecam tot mereu pentru ca altfel riscam sa se prinda de oala. La sfarsit adaugam usturoiul tocat marunt si lasam cateva minute sa se patrunda gustul de usturoi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro