Bors de carne de pasare
Supe si ciorbe / 07.03.2013

Ingrediente

un pui.1l de bors de tara facut din tarate de grau si malai,o ceapa ,un morcov,un adrei gras ,un gogosar,patrunjel verde,ardei iuti,1 kg.cartofi

Mod de preparare

Se taie puiul in bucati nu prea mari ,se spala si se pune la fiert sa traga un clocot ,doua,dupa care aruncam apa si spalam carnea si o punem iar la fiert,adaugam ceapa tocata marunt,morcovul tocat marunt,ardeiul gras si gogosarul tocat ,apoi adaugam si cartofii taiati cuburi micute si lasam sa fiarba la foc potrivit de mare,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ne dorim noi ,adaugam si sare dupa gust si la final dupa ce oprim focul adaugam patrunjel tocat marunt.Se serveste cu ardei iuti!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro