Ingrediente
un piept de pui o cutie mica de porumb o cutie de ciuperci o legatura de ceapa verde 3 morcovi 3 oua o cutie de chip-suri Pringles maioneza sare,piper patrunjel verde
Mod de preparare
Se fierbe pieptul de pui si morcovii.Ciupercile se calesc cu ceapa verde taiata marunt.Se fierb ouale 10 minute,se racesc si se dau prin razatoare.Pieptul de pui se taie cubulete si morcovul se da prin razatoare.Fiecare dintre ingrediente se sareaza si pipereaza separat dupa gust. Se pune primul strat de carne, apoi morcovul ras,un strat de maioneza.Urmatorul strat e de ciuperci cu ceapa verde,alt strat de maioneza peste care se pun ouale date prin razatoare.Deasupra se pune porumbul bine scurs de zeama.Se presara patrunjel verde in jurul salatei. Se orneaza cu chips-urile pentru a forma petale numai inainte de servire pentru a nu se inmuia.