Salata de varza de Bruxelles
Salate / 28.08.2007

Mod de preparare

Este o salata hranitoare si extrem de potrivita pentru aceasta iarna geroasa si plina de nabadai... Avand in vedere faptul ca nu iti va lua prea mult timp sa o prepari, te sfatuim sa incerci si aceasta alternativa. Sosul din mar, ou, branza, smantana si branza de vaci va contribui la aportul de proteine si vitamine de care organismul are, cu siguranta, nevoie. Iar "detaliile" aromate de chimen, alune, suc proaspat de lamaie si miere vor completa aceasta salata mai putin obisnuita. Pofta buna!

Ingrediente:

12 verze mici de Bruxelles taiate fideluta;
2 lg. alune pisate;
1 lg. chimen.

Sosul:

1 mar ras pe razatoarea mare;
1 ou;
100 g branza de vaci;
1 lg. suc proaspat de lamaie;
1 dl. smantana foarte subtire;
3 lg. ulei;
1 praf de sare de mare;
cateva picaturi de miere.

Mod de preparare:

Se pregateste sosul din ingredientele indicate mai sus si apoi se amesteca cu varza taiata fideluta. Deasupra se presara alune si chimen.
  • ana, sâmbătă, 29.10.2011 21:08
    yummy!!!

    ei, reteta asta suna bine! o sa incerc sa o prepar

  • adi, duminică, 05.12.2010 21:33
    nu mai scrieti retete aiurite si neclare!!

    cum pui oul in reteta de mai sus??? fiert? omleta? crud?

  • daniela, marţi, 02.12.2008 19:19
    buna

    vai vai... ma asteptam la ceva mai bun din partea dvs. dar dumneavoastra vad ca sunteti incapabil sa postati niste retete cat de cat bune, cu ce ati prezentat anterior nu pot sa fac nimic iar familia mea va muri de foame! multumesc pt tot

  • BIKHB, marţi, 02.12.2008 19:16
    SALUT

    CE RETETA NASPA!!!

  • amy, vineri, 03.10.2008 15:21
    nelamurire

    Reteta zice varza taiata fideluta, iar fotografia prezinta jumatati de verzisoare. Care-i varianta corecta? In rest, reteta este absolut tentanta...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro