Salată cu pere şi brânză albastră
Salate / 26.11.2011

Ingrediente

1/3 ceaşcă ketchup
1/2 ceaşcă oţet alb
3/4 cească zăhăr
2 linguriţe sare
1 ceaşcă ulei de canola (rapiţă)
2 bucăţi de salată verde, tocată
60 grame brânză albastră
2 pere, decojite şi tăiate cubuleţe
1/2 ceaşcă nuci coapte şi tăiate mărunt
1/2 ceapă roşie, tăiată felii

Mod de preparare

Într-un vas, amestecă ketchup-ul, oţetul, zahărul şi sarea. Adaugă uleiul, mestecând, până obţii o pastă. Într-un alt vas, mai mare, amestecă salata verde, brânza, perele, nucile şi ceapa. Toarnă sosul obţinut peste salată şi amestecă bine.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro