Ingrediente
1 salată verde (aproximativ 130 de grame)
150 de grame orez brun
2 bucăţi de ţelină feliate
o jumătate de ceapă roşie tăiată mărunt
200 de grame de boabe de porumb dulce
250 de grame de boabe de fasole roşie
Pentru dressing:
3 linguri de ulei de măsline
sucul de la o lămâie
o jumătate de linguriţă de zahăr pudră
3 linguri de coriandru proaspăt tocat
sare şi piper negru proaspăt măcinat
Mod de preparare
Pune orezul la fiert timp de 20 de minute sau conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Procedează şi cu boabele de fasole la fel. Prepară dresing-ul pentru salată, amestecând ingredientele. Într-un vas mare pune ţelina, salata verde, ceapa, toate tăiate mărunt şi porumbul. Adaugă peste orezul şi fasolea, după ce, în prealabil, le-ai lăsat la scurs. Amestecă ingredientele în vas şi adaugă dressing-ul. Amestecă din nou. Salata e gata!