Postul Paştelui: Salată cu mere, nuci şi afine
Salate / 24.03.2012

Ingrediente

1/2 cană cu nuci tocate
1/4 cană cu afine
1/4 ceaşcă cu oţet balsamic
1 ceaşcă cu ceapă roşie, tocată
1 lingură cu zahăr
1 lingură cu muştare Dijon
1 ceaşcă cu ulei
sare şi piper după gust
salată verde
2 mere tăiate felii subţiri

Mod de preparare

Încălzeşte cuptorul şi pune nucile într-un vas, la copt.  
Cu ajutorul unui robot de bucătărie, amestecă afinele, oţetul, ceapa, zahărul şi muştarul, până se obţine o pastă. Adaugă treptat şi uleiul şi sarea cu piperul.      
Într-un bol pentru salataă, amestecă salata verde, merele şi sosul de afine. Presară apoi nucile şi este gata pentru a fi servită.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro