Tochitura din muschiulet si organe de porc cu mamaliguta si smantana
Mancaruri / 28.02.2013

Ingrediente

500 g muschi de porc 350 g inima de porc 350 g ficat de porc 1 ceapa 2 foi de dafin 1 praf de nucsoara boia iute dupa preferinte 1 lingurita rasa de cimbru 3 linguri de bulion 1 pahar de vin rosu 5 catei de usturoi ulei de prajit sare, piper smantana patrunjel 1 cana de malai 700 ml de apa

Mod de preparare

Reteta de la bunica: Tochitura din organe de porc si muschiulet de porc pe pat de mamaliguta Ficatul si inima se spala bine si se curata de sange. Se taie apoi bucatele. La fel si muschiuletul de porc. Se caleste ceapa. Se adauga apoi carnea si organele de porc taiate bucati potrivite. Se adauga condimentele (cimbru, boia iute, foi de dafin, nucsoara, sare, piper) si bulionul. Se stinge cu vin rosu si se lasa pe foc pana scade sosul. Spre final se adauga usturoiul. Se presara patrunjel. Se serveste cu mamaliguta si smantana.

  • Remus, miercuri, 07.10.2020 18:47
    tochitura

    Tochitura e tochitura. Ceea ce prezentati poate fi sote. Fara ceapa sau bulion, va rog, la tochitura. Astfel, nu veti crește artificial rata divorturilor. In rest, e o reteta gustoasa.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro