Somon în stil mediteranean
Mancaruri / 15.12.2016

Ingrediente

4 fileuri de somon
1/2 cană cu ulei de măsline
1/4 cană cu oțet balsamic
4 căței de usturoi, pisați
1 lingură cu coriandru proaspăt, tocat mărunt
1 lingură cu busuioc proaspăt, tocat mărunt
sare după gust

Mod de preparare

Amestecă uleiul de măsline și oțetul balsamic într-un bol.
Așază fileurile de somon într-o tavă joasă pentru copt.
Freacă fileurile cu usturoiul pisat, apoi toarnă amestecul cu ulei și oțet deasupra lor, întorcându-le pentru a le acoperi bine.
Asezonează cu coriandru, busuioc și sare.
Lasă timp de zece minute la marinat.
Pune somonul la aproximativ zece centimetri distanță față de grillul din partea de sus a cuptorului și lasă timp de 15 minute, întorcând o singură dată. 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro