Somon în crustă de parmezan
Mancaruri / 05.02.2018

Ingrediente

1 medalion de somon de aproximativ 150 de grame
30 grame de pesmet
30 grame de parmezan ras
un pumn de pătrunjel proaspăt, tocat
2 căței de ustuoi, pisați
150 de grame de broccoli, tăiat în buchețele

Mod de preparare

Pune pesmetul, parmezanul, pătrunjelul și usturoiul într-un blender și amestecă până când ingredientele sunt combinate. Amestecul ar trebui să formeze firimituri fine.
Acoperă medalionul de somon cu amestecul de pesmet și parmezan, apoi pune la cuptor într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și lasă-l până când somonul este pătruns, iar crusta devine aurie și crocantă.
Între timp, fierbe într-o crăticioară puțină apă cu sare și pune floretele de broccoli.
Lasă la fiert timp de 4 minute sau până când buchețelele de broccoli s-au înmmuiat puțin, apoi scurge apa.
Așază broccoli pe farfurie și pune deasupra somonul în crustă.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro