
Somon în crustă de parmezan
        
        
        Ingrediente
	1 medalion de somon de aproximativ 150 de grame
	30 grame de pesmet
	30 grame de parmezan ras
	un pumn de pătrunjel proaspăt, tocat
	2 căței de ustuoi, pisați
	150 de grame de broccoli, tăiat în buchețele
            Mod de preparare
	Pune pesmetul, parmezanul, pătrunjelul și usturoiul într-un blender și amestecă până când ingredientele sunt combinate. Amestecul ar trebui să formeze firimituri fine.
	Acoperă medalionul de somon cu amestecul de pesmet și parmezan, apoi pune la cuptor într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și lasă-l până când somonul este pătruns, iar crusta devine aurie și crocantă.
	Între timp, fierbe într-o crăticioară puțină apă cu sare și pune floretele de broccoli.
	Lasă la fiert timp de 4 minute sau până când buchețelele de broccoli s-au înmmuiat puțin, apoi scurge apa.
	Așază broccoli pe farfurie și pune deasupra somonul în crustă.
            



