Somon cu salată de ţelină
Mancaruri / 09.11.2011

Ingrediente

1 ţelină mare
200 grame de maioneză
1 linguriţă de muştar
4 felii de somon proaspăt
piper boabe roşu şi pudră alb/negru
1 lămâie
1 pahar de vin alb
sare, ulei

Mod de preparare

În primul rând, asigură-te că ai în casă folie de gătit, pe care apoi o ungi cu ulei li pe care se aşează feliile de somon. În paralel, se pregăteşte un amestec de zeamă de lămâie, sare, piper şi vin alb care se toarnă peste peşte. La final, produsul astfel obţinut se închide ermetic şi se bagă la cuptor.

În continuare trebuie preparată salată, astfel. Telina rasă sau tăiată bastonaşe subţiri se amestecă bine cu maioneza, muştarul, sarea şi piperul după gust.

Peşte şi salata se servesc împreună cu un pahar de vin alb demisec.

Poftă bună!
 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro