Rulouri din carne de curcan
Mancaruri / 19.04.2013

Ingrediente

1 piept de curcan 200 g cascaval 100 g bacon 1 cescuta cu vin Pentru sos: 200 g smantana, 1 castravete, 1 catel de usturoi, sare, marar.

Mod de preparare

Se taie carnea felii, cat mai subtiri, se bat feliile ca pentru snitel si se condimenteaza. Pe fiecare felie se pune cate o felie de cascaval, se ruleaza, apoi, strans. Se infasoara rulourile obtinute, in bacon. Se aseaza intr-o tava termorezistenta, unsa cu ulei. Se lasa la cuptor, la foc moderat, timp de 40-45 minute. Din cand in cand se stropesc cu vin. Intre timp se amesteca smantana cu usturoiul zdrobit, castravetele taiat cubulete si stors. Se potriveste de sare si se aromatizeaza cu marar, tocat fin. Rulourile se servesc cu sos de smantana. Poza nu este foarte clara, imi cer scuze.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro