Pui vietnamez cu scorţişoară şi garnitură de orez
Ingrediente
1 piept mare de pui
1 ceşcuţă de ulei
1 lingură de scorţişoară măcinată
1 linguriţă de sare
2 linguriţe de zahăr
4 căţei de usturoi pisaţi
orez
sos de soia
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie în bucăţele şi se pune într-un castron. Peste acestea se toarnă uleiul, scorţişoara, zahărul, sarea şi usturoiul.
Se amestecă bine şi apoi se lasă la frigider timp de aproximativ o oră. După ce se scoate de la frigider, întreg amestecul se pune într-o tavă, care se lasă la cuptor până puiul prinde o culoare aurie.
Alături de puiul cu scorţişoară se poate servi, ca garnitură, orez fiert amestecat cu sos de soia.
Ce este mai bun de atât este excelentă cobinați
Nu e bun foarte rau nu recomand