Pui vietnamez cu scorţişoară şi garnitură de orez
Mancaruri / 29.10.2012

Ingrediente

1 piept mare de pui
1 ceşcuţă de ulei
1 lingură de scorţişoară măcinată
1 linguriţă de sare
2 linguriţe de zahăr
4 căţei de usturoi pisaţi
orez
sos de soia

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie în bucăţele şi se pune într-un castron. Peste acestea se toarnă uleiul, scorţişoara, zahărul, sarea şi usturoiul.

Se amestecă bine şi apoi se lasă la frigider timp de aproximativ o oră. După ce se scoate de la frigider, întreg amestecul se pune într-o tavă, care se lasă la cuptor până puiul prinde o culoare aurie.

Alături de puiul cu scorţişoară se poate servi, ca garnitură, orez fiert amestecat cu sos de soia.

  • Ilie Butureanu, joi, 22.08.2024 10:06
    Tare

    Ce este mai bun de atât este excelentă cobinați

  • Ochi, sâmbătă, 06.08.2022 15:13
    Cact

    Nu e bun foarte rau nu recomand

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro