Pui dulce-picant, în stil asiatic
Mancaruri / 07.04.2017

Ingrediente

2 bucăți de piept de pui, tăiate în fâșii de 2 cm lățime
1 lingură cu zahăr brun
2 linguri cu miere
1/2 cană cu sos de soia
2 lingurițe cu ghimbir proaspăt, tocat mărunt
2 lingurițe cu usturoi tocat mărunt
2 linguri cu sos iute
sare și piper după gust
1 lingură cu ulei de măsline

Mod de preparare

Amestecă zahărul brun, mierea, sosul de soia, ghimbirul, usturoiul și sosul iute.
Condimentează fâșiile de piept de pui cu sare și piper.
Încinge uleiul într-o tigaie mare, apoi adaugă bucățile de pui și rumenește-le pe fiecare parte, până când devin ușor maronii.
Toarnă sosul peste pui și lasă să fiarbă neacoperit la fic mic, timp de 8-10 minute sau până când sosul se îngroașă.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro