Mod de preparare
O aroma exotica, o gustare delicioasa si foarte satioasa. Crevetii reprezinta o alegere ideala pentru meniul tau zilnic! Din fericire, aceste mici crustacee pot fi gatite in variate moduri, satisfacand toate gusturile si preferintele.
Crevetii pot fi serviti atat calzi, cat si reci, si sunt la fel de gustosi, indiferent daca i-ai preparat in stare proaspata sau congelati.
Crevetii sunt bogati in proteine si reprezinta o importanta sursa de seleniu, vitamina D si B12. In plus, contin acizi grasi omega-3, necesari pentru dezvoltarea si sanatatea organismului.
Consumul de creveti aduce reale beneficii organismului - studiile recente indica faptul ca aceste mici crustacee au un nivel al colesterolului mult mai scazut decat se credea in trecut.
Spre exemplu, o portie de 100 de grame de creveti contine aproximativ 150 de miligrame de colesterol, jumatate din colesterolul pe care il contine un ou de gaina, relateaza site-ul delicasea.us.
Acum, ai toate motivele din lume sa pregatesti cat mai multe retete cu creveti. Noi iti venim in ajutor cu trei retete excelente. Citeste-le si pune-le in aplicare!
Fa bani de acasa scriind articole. www.scriearticole.wordpress.com