Pizza
Mancaruri / 05.06.2013

Ingrediente

250 g faina 100 g cascaval 100 g masline 100 g ciuperci 1/2 plic drojdie uscata apa calduta pentru aluat verdeturi italiene,busuioc,oregani,cimbru (pentru sos) sare si piper dupa gust 2 linguri pastta de tomate 1 lingurita zahar 3 linguri ulei 200 g kaizer si salam victoria ketchup dulce sau picant

Mod de preparare

Framantam un aluat din faina,drojdie ,apa ,sare si verdeturi italiene.Il lasam la dospit cca 30 de minute apoi il intindem si il ungem cu sosul de rosii. Pentru sos punem pe foc intr-un vas uleiul,pasta de toamte,adaugam 150 ml apa si verdeturi italiene.Apoi lungurita de zahar .Lasam sa fiarba putin sosul si dupa ce se traceste ungem blatul cu el . Peste blatul uns cu sos adaugam ,salamul ,kaizerul ,ciupercile si maslinele.La final presaramcascavalul ras si dam pizza la cuptor ptr cca 20-25 de minute in functie de intensitatea cuptorului.Dupa coacere punem ketchup si o servim calda.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro