Piept de pui cu parmezan
Mod de preparare
Aceasta reteta de piept de pui cu parmezan este extrem de usor de gatit si foarte gustoasa datorita sosului pentru spaghete si branzei savuroase. Este ideala pentru masa de Paste, daca doresti sa iti impresionezi invitatii.Ingrediente si cantitati pentru 4 portii:
4 jumatati de piept de pui dezosat si fara pielita;
2 oua batute;
1 cana pesmet;
1/4 cana ulei de masline;
1/2 cana branza parmezan;
1 borcan sos pentru spaghete;
115 g branza mozzarella.
Mod de preparare:
1. Incalzeste cuptorul.
2. Dupa ce ai batut bine carnea cu ciocanelul, inmoaie pieptul de pui in oaule batute si pesmet.
3. Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie.
4. Prajeste pieptul de pui pana cand se rumeneste pe ambele parti.
5. Toarna sosul pentru spaghete intr-o tigaie sau o tava de copt de mici dimensiuni. Asaza pieptul de pui peste sos si presara branza (mozzarella si parmezan) deasupra.
6. Lasa tava la copt timp de 15 minute, pana cand branza s-a topit si a capatat o culoare aurie.