Peste umplut la cuptor
Mancaruri / 18.03.2013

Ingrediente

1,5 kg crap,10 linguri suc de rosii( sau sos facut in casa),100 ml ulei,1 kg cartofi,200 g ciuperci tocate din conserva,brocolli,telina,2 cepe ,150 ml vin,1 ardei kapia sau ardei gras verde,sare(dupa gustul fiecaruia),piper,cimbru ,2 lamai

Mod de preparare

Se curata peste si se da cu sare.Dupa ce l-am crestat, in calim in ulei(nu prea mult ca se imbiba in el). In acelas ulei se prajesc ciupercile, apoi brocoli, catofii, ardeii feliati,telina si ceapa tocata marunt. Atentie: toate acestea se prajesc pe rand! Intr-o tava punem stratul de cartofi, il acoperim cu ceapa calita, apoi punem pestele pe care il umplem cu ciuperci, ardei, telina, cateva felii de lamaie si 2 linguri din ceapa calita. Se condimenteaza cu sare, cimbru si piper dupa gust, stropim totul cu 150 ml vin alb si suc de rosii. In fiecare crestatura facuta pestelui punem felii de lamaie. Dam totul la cuptor, acoperit cu o folie de aluminiu pentru 20 de minute, apoi inca 10-15 minute fara folie. Se serveste imediat! Pofta buna! Simplu si delicios! Am atasat si o fotografie facuta ieri.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro