Ingrediente
2 pastravi 3 linguri unt jumatate de ceapa (fasii) 4-5 catei de usturoi 2 felii de lamaie faina da grau 1 lingura faina de porumb 500 g smantana 50 ml vin 3 linguri conjac sare, piper, foaie de dafin, oregano
Mod de preparare
Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia cu unt incins. Asezi pestele in vas de yena uns cu unt. Asezi cate 2-3 fasii de ceapa si felii de usturoi in interiorul pestelui. Ornezi pestele cu ceapa, usturoi si lamaie. Sosul: Incingi o ligura de unt, adaugi smantana, condimentezi, adaugi o lingura de faina de grau si una de faina de porumb in ploaie,vinul, conjacul si condimentele.Lasi sa clocoteasca 2-3 minute,asterni sosul peste pestele din vas.Acoperi cu o folie de aluminiu si dai la cuptorul incins pentru 15 minutE.