Paste cu chifteluţe în sos de roşii
Mancaruri / 31.10.2011

Ingrediente

un pachet de paste sau spaghete
o conservă de roşii decojite (6-8 bucăţi)
400 g carne tocată
un ou
2 cepe
mărar
miezul a două felii de pâine înmuiate în apă
sare
piper

Mod de preparare

Prepară mai întâi aluatul pentru chifteluţe. Amestecă într-un vas carnea tocată, ceapa tăiată mărunt, mărarul, oul şi miezul de pâine. Adaugă sare şi piper. Mai departe, pune pastele la fiert în apă cu sare. După aceea prăjeşte chifteluţele într-o tigaie, după ce le treci prin făină. Cât timp se prăjesc chifteluţele, pune pe foc o tigaie cu puţin ulei în care vei căli ceapă tăiată mărunt şi vei adauga roşiile. În tigaia cu sosul de roşii vei adăuga chifteluţele prăjite şi vei ţine totul pe foc 5 minute. La final adaugi pastele fierte peste sosul cu chiteluţe şi mai laşi pe foc câteva minute.

  • olga, vineri, 30.12.2011 18:35
    paste cu chiftelute

    am o intrebare cum se prepara sosul?

  • olga, vineri, 30.12.2011 18:21
    paste cu chiftelute

    am o intrebare cum se prepara sosul?

  • fabian, vineri, 11.11.2011 20:07
    paste cu chiftelute

    tipic italian!!!!!!!!!Buonissimo!!!!!!!!!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro