Ingrediente
un pachet de paste sau spaghete
o conservă de roşii decojite (6-8 bucăţi)
400 g carne tocată
un ou
2 cepe
mărar
miezul a două felii de pâine înmuiate în apă
sare
piper
Mod de preparare
Prepară mai întâi aluatul pentru chifteluţe. Amestecă într-un vas carnea tocată, ceapa tăiată mărunt, mărarul, oul şi miezul de pâine. Adaugă sare şi piper. Mai departe, pune pastele la fiert în apă cu sare. După aceea prăjeşte chifteluţele într-o tigaie, după ce le treci prin făină. Cât timp se prăjesc chifteluţele, pune pe foc o tigaie cu puţin ulei în care vei căli ceapă tăiată mărunt şi vei adauga roşiile. În tigaia cu sosul de roşii vei adăuga chifteluţele prăjite şi vei ţine totul pe foc 5 minute. La final adaugi pastele fierte peste sosul cu chiteluţe şi mai laşi pe foc câteva minute.
am o intrebare cum se prepara sosul?
am o intrebare cum se prepara sosul?
tipic italian!!!!!!!!!Buonissimo!!!!!!!!!