Orez cu ciuperci
Mancaruri / 22.08.2012

Ingrediente

1 cană cu orez
1 cutie cu ciuperci (500g de ciuperci proaspete)
sare, piper şi ulei  

Mod de preparare

Dacă folosim ciuperci proaspete, le spălăm, le tăiem felii şi se pun la fiert în apă cu sare timp de 5 minute. După fierbere se călesc în puţin ulei. Cele din conservă se spală şi se prăjesc şi ele. Se condimentează după gust cu sare, piper, boia.
Orezul se spală în apă şi se prăjeşte puţin într-o tigaie mai mare încinsă cu ulei până devine sticlos. Se adaugă 4 căni cu apă şi se fierbe la foc mic până scade apa. Se mai adaugă sare după gust. La sfârşit, se adaugă şi ciupercile.

  • claudia, miercuri, 22.08.2012 17:17
    orez cu ciuperci

    interesant si foarte simplu de preparat.am sa-l incerc si eu.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro