Musaca de cartofi cu carne de porc.
Mancaruri / 05.07.2013

Ingrediente

800 g cartofi 500 g carne tocata 100 g branza 1 ceapa mare 2 catei usturoi 2 rosii pasate pasta de tomate patrunjel sare si piper dupa gust. 1 ou,

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce prinde putina culoare se adauga si carnea tocata. Se lasa aproximativ 15 minute, iar spre final se adauga rosiile pasate, usturoiul maruntit, patrunjelul, sarea si piperul. Intr-o tava se aseaza un rand de cartofi, apoi amestecul de carne, peste care se aseaza ultimul rand de cartofi. Deasupra se toana un amestec facut din ou batut ca pt omleta amestecat cu branza rasa. Se da la cuptor.

  • IONESCU LILIANA, duminică, 18.12.2016 08:46
    musaca din cartofi cu carne de porc

    manacare foarte gustoasa cu minim de ingrediente si destul de rapida.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro