Mic dejun copios: caserolă cu ouă, cârnăciori şi brânză
Mancaruri / 07.11.2011

Ingrediente

1/2 kg cârnăciori de porc afumaţi
6 ouă
2 ceşti de lapte
1 linguriţă de sare
1 linguriţă de muştar
1 linguriţă de unt
6 felii de pâine albă, tăiată în cubuleţe
1 ceaşcă de brânză mărunţită

Mod de preparare

Într-o tigaie, rumeneşte cârnăciorii tăiaţi felii. Mai apoi, scoate-i din ulei şi lasă-i la scurs. Într-un castron, bate ouăle, adaugă laptele, sarea şi muştarul. După ce le amesteci, adaugă cuburile de pâine, brânza şi cârnăciorii. Tot amestecul se toarnă într-un vas, care a fost în prealabil uns cu puţin unt. Acoperă vasul şi pune-l la frigider pe parcursul nopţii. Dimineaţa, când te trezeşti, scoate vasul din frigider şi lasă-l 30 de minute la temperatura camerei, după care îl poţi băga la captor. Lasă-l la cuptor descoperit timp de aproximativ 40 de minute.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro