Ingrediente
Malai circa 400 ( 1 cana si jumatate ) , 1,5 litri apa , sare , 2 linguri ulei ,1 legatura marar , 2 buc Crema Tofu BIOpack ( este la sul de 150 gr ) .
Mod de preparare
Pentru mamaliguta: puneti la fiert 1,5 litri apa. Cand se apropie de punctul de fierbere, puneti un pic de sare , uleiul si un praf de malai. Cand incepe apa sa clocoteasca, incepeti sa puneti din malai, in ploaie, amestecand continuu pana la consistenta dorita ( eu o fac ceva mai moale ). In boluri pregatite din timp , am pus un strat de mamaliguta , apoi un strat de crema Tofu BIOpack pe care am amestecat-o bine cu mararul tocat marunt , apoi iar mamaliguta . Deasupra am mai pus 2-3 linguri de branzica si o frunza de patrunjel , pentru a avea un aspect frumos . Am avut o cina gustoasa , satioasa si sanatoasa !!! POFTA BUNA !!!