Farfalle cu ton
Mancaruri / 24.05.2013

Ingrediente

200 gr farfalle 1 conserva ton bucati 1 conserva porumb 1 conserva rosii 1 ceapa sare, piper busuioc

Mod de preparare

Punem la fiert intr-o craticioara apa impreuna cu cateva linguri ulei de masline si un praf sare.Cand clocoteste punem farfallele. Cand s-au fiert le scoatem intr-o sita si le trecem sub jet de apa rece ca sa se opreasca procesul de fierbere si sa nu se lipeasca unele de altele. Intr-o craticioara incingem doua trei linguri ulei de masline, adaugam ceapa tocata fin si lasam pana devine translucida. Adaugam conserva de rosii si lasam la fiert circa 10 minute. Adaugam porbumbul (am pus cam jumatate din conserva) dam intr-un clocot apoi punem tonul Asezonam cu sare , piper si busuioc . Asezam farfalele pe o farfurie, in mijloc punem sosul obtinut apoi servim. Optional , pentru aspect , puteti garnisi cu frunzulite de busuioc.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro